Vakbarát változat |
Betűméret

Ajánló bibliográfia az OKTV 2016/2017-es tanévi témáihoz

Szerkesztette: Horváthné Kupi Ildikó

Összeállították a Berzsenyi Dániel Könyvtár munkatársai: Boros Ferenc, Bozzai Judit, Horváthné Kupi Ildikó, Kecskésné Bánhalmi Katalin, Komondi Gabriella, Molnár Andrea, Nagyváradi Nóra, Sopár-Dancsecs Katalin, Szalainé Bodor Edit, Szabó Csilla, Vörösné Adler Erika

♦♦♦

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny pályázatán részt vevő diákok az idei tanévben is felhasználhatják a megjelölt témákhoz kidolgozott ajánló bibliográfiákat dolgozatuk elkészítéséhez. A könnyebb használhatóság érdekében PDF formátumban jelenik meg a kiadvány.
A felsorolt irodalom jól hasznosítható a kutatások megkezdéséhez, a pályaművek kidolgozásához, a téma megismeréséhez. Emellett minden érdeklődőnek lehetősége van önálló kutatásokkal, elemzésekkel kiegészíteni az ajánlott publikációkat.
A bibliográfia a meghirdetett tételek sorrendjéhez igazodva, tantárgyi csoportosításban adja közre a javasolt irodalmat. Minden esetben a téma általános irodalma található meg a jegyzékekben, amelyet a helyismereti vonatkozású történelem 3., valamint a földrajz  2-5. esetében a kutatni kívánt tájegység, város, község forrásanyagával ki kell egészíteni. E munkában a lakóhelyi könyvtárak a diákok és tanárok segítségére lesznek.
A források feltárásában közreműködő könyvtárosok és a kiadó könyvtár nevében eredményes munkát kíván

a szerkesztő

♦♦♦

Az ajánló bibliográfia megnyitásához kattintson a kívánt téma címére!Magyar nyelv


Magyar irodalom


Történelem


Földrajz

 
Kiadja a Berzsenyi Dániel Könyvtár.
Felelős kiadó: Nagy Éva könyvtárigazgató
Szombathely
2016


ISSN 2498-7883

2021. január 21.