Vakbarát változat |
Betűméret

Költészet és képek | fotókiállítás és irodalmi délután

2022. április 11. 17:00

BDK, IV. emeleti előadóterem

A magyar költészet napja 2022

A Berzsenyi Dániel Könyvtár tisztelettel meghívja Önt az Író Alkotók Klubja Költészet és képek című fotókiállítására és irodalmi délutánjára.
 
Közreműködnek: Horváth György (szájharmonika), Rozán Eszter (ukulele), Tóth Ernő (gitár) és Vönöczkiné Gmeindl Margit (ének), Kergyikné Léránt Erika (fuvola)
 
Az Író Alkotók Klubja 2016-ban alakult meg Győrben néhány lelkes helyi alkotó közreműködésével. Célja, hogy az íráshoz kedvet érzőknek lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra, gondolataik kicserélésére. A klub rendszeresen jelentet meg nyomtatott és elektronikus kiadványokat és jó kapcsolatot épített ki helyi fotóművészekkel, akikkel közös rendezvényeket szervez. Szavak a mélyből címmel évente kiadásra kerülő nyomtatott antológiájuk bemutatója a Győri Könyvszalon rendszeres programja. Tagjaik nem hivatásszerűen művelik az irodalmat, ugyanakkor az alkotók közül többen értek el országos irodalmi pályázaton szép eredményt, és önálló kötettel is rendelkeznek.
 
Tagok: Balassa Péter, Csiszár Antal, Dittrich Panka, Jakab Ibolya Shanti, Kerecsényi Éva, Kincses János, Müller Péter, Ötvös Németh Edit, Rozán Eszter, Vönöczkiné Gmeindl Margit, Zsubrits Zsolt
 
A kiállításon szereplő fotóművészek: Árpás Márta, Bognár Imre Tivadar, Boka Zsuzsa, Bögi Tamás, Erdős László, Nemes Zoltán 'mettor'
 
Az alkotók kötetei a helyszínen megvásárolhatók.

2022. április 02.