Berzsenyi Dániel Könyvtár akadálymentesített portál

Navigáció:

Betűméret beállítása:

Színbeállítás:

Kedvezmények Szent Márton kártyával

Beiratkozás

A 15/2014. (IV. 24.) sz. önkormányzati rendelet értelmében a Szent Márton kártyával rendelkező szombathelyi lakosok, ill. szombathelyi felsőoktatási intézményben nappali tagozaton tanulók 20% kedvezménnyel válthatnak olvasójegyet a Berzsenyi Dániel Könyvtárban és fiókkönyvtáraiban. Aktív keresők és az egyéb kedvezményekre jogosultak is igénybe vehetik a 2014. július 1-től életbe lépő lehetőséget.

A kedvezmény igénybevételéhez a kártya mellett a személyazonosságot igazoló fényképes dokumentum bemutatása is kötelező.
 

Születésnapi ajándék

Még nem tudja, milyen különleges ajándékkal lepje meg szeretteit születésnapjukon, házassági évfordulójukon, vagy nyugdíjba vonulásuk alkalmával?
Készíttesse el könyvtárunkkal a nevezetes nap sajtóválogatását, és csomagolja be az általunk kínált alkalmi borítók egyikébe.
Alapcsomagként 16 db A/4-es méretű digitális másolatról, ill. mikrofilmről készített nyomatot kínálunk előzéklappal, amelyre kérés szerint felkerülhet az ünnepelt fényképe, a születésről adott hír, vagy bármely idézet. Itt lehetőséget adunk kézi bejegyzésre is.
Az elkészült másolatokat az árjegyzék szerint mappázzuk, vagy kötjük. A kötésre – igény szerint - aranyozott feliratot készítünk (Születésnapi különszám, az ünnepelt neve évszámmal, stb. kívánság szerint).
A könyvtárban található időszaki kiadványok teljes, vagy általunk ajánlott listájából válogathatja ki a kért dokumentumokat. A másolatokat az újságok nyomtatott és mikrofilmes változatáról készítjük. Könyvtárunk az országos napilapok mellett a megyében megjelenõ sajtót is gyűjti.
A csomag megrendelését a könyvtárban személyesen, egy megrendelő lap kitöltésével vesszük fel és előzetes megbeszélés alapján teljesítjük.

Születésnapi ajándékcsomag készíttetése Szent Márton kártyával:
Az alap csomagok árából 20% kedvezmény.
A kedvezményt azok a kártyatulajdonosok vehetik igénybe, akik érvényes olvasójeggyel rendelkeznek.

Alap csomagok árai:
16 oldal + 1 fénykép bársonykötésben aranyozással -- 6000,-Ft
16 oldal + 1 fénykép kartonkötésben aranyozással -- 5000,-Ft
16 oldal + 1 fénykép kereskedelemben kapható mappában -- 4000,-Ft


További információk a Szent Márton kártya használatáról:

 www.szentmarton.hu                                     

2021. január 21.

Menü