Vakbarát változat |
Betűméret

Berzsenyi Könyvtárért díj 2023

Berzsenyi Könyvtárért díjban évente egy alkalommal, a tárgyévben különösen értékes teljesítményt felmutató kollégák részesedhetnek legfeljebb három szakmai és egy szimpátia kategóriában. 2022. évi teljesítményükért 2022. május 27-én Brückler Zsuzsanna, Németh Tiborné, Rácsik László Józsefné és Waldinger Dóra vehették át az elismeréseket.
 

Szakmai díjak:

NÉMETH TIBORNÉ könyvtáros
 
E díj adományozásával köszöni meg az intézmény azt a hatékony koordináló munkát, amelyet a Vas megyei KSZR állomány nyilvántartása, feltárása, gondozása vonatkozásában kifejtett, maximálisan kihasználva a központi könyvtár zárvatartásával felszabaduló időt. 36 településen közvetlenül a Berzsenyi könyvtár Szaktanácsadói és területi szolgáltató osztálya (időnként más szervezeti egységekhez tartozó kollégákkal kiegészülve) végezte a tételes, teljes körű állományellenőrzés vagy nagyobb arányú selejtezés, állománykivonás emberpróbáló feladatát. A kistelepülési könyvtári szolgáltatóhelyek számára nyújtott szakmai tanácsadás és segítség, a könyvtári szolgáltatások népszerűsítése megyeszerte jó hírét viszi a Berzsenyi Dániel Könyvtárnak.

RÁCSIK LÁSZLÓ JÓZSEFNÉ takarító
 
E díj adományozásával  köszöni meg az intézmény azt a munkát, amellyel a könyvtár zavartalan működéséhez hozzájárul, azáltal, hogy a legigénybevettebb földszinti terek, illemhelyek tisztaságára vonatkozó feladatának csendes, elfogadó módon tesz eleget. Felettesei kérésére készségesen elvégzi, amivel megbízták. Köszönjük!

 

WALDINGER DÓRA könyvtáros

E díj adományozásával köszöni meg az intézmény azt az elkötelezett, hivatástudattal végzett munkát, amellyel a könyvtári arculat gondozását végzi az intézményi honlap és közösségi média felületeken, teszi mindezt gyorsan és proaktívan. Köszönjük influenszerként és „könyvmoly”-ként kifejtett munkáját, amellyel hozzájárul, hogy az intézmény potenciális olvasóihoz elérjünk, és az újszerűségek által megszólítsuk őket, legyen akár képregény, akár album a FB-on, amit népszerűsíteni szándékozunk.
Köszönjük a felhasználókkal való kapcsolattartás ötletes, egyedi formáinak kitalálását és a kiemelkedően népszerű programok (A vers világa, Könyvhódító) szervezését, az átgondolt, apró részletekre kiterjedő közreműködést a megvalósításban.
 

Szimpátia-díj - a munkatársak szavazati alapján:

BRÜCKLER ZSUZSANNA könyvtárkezelő
 
E díj adományozásával köszönik meg az intézmény munkatársai, hogy egyenletesen, magas színvonalon végezted munkádat. A könyvtár, az olvasók és kollégáid iránt elkötelezett voltál hosszú éveken keresztül. Precíz, megbízható munkádra mindig számíthattunk, statisztikai számításokban verhetetlen voltál. Kreatív oldaladat a születésnapi csomagok készí-tésében mutattad meg, a megrendelők örömére.
Jó csapatjátékosként örömmel, példamutatóan vettél részt a közös munkákban. Sokszor voltál jó tanítómester. Érzékenyen reagáltál az emberek bánatára, örömére.

2023. június 12.