Vakbarát változat |
Betűméret

Berzsenyi Könyvtárért díj 2022

Berzsenyi Könyvtárért díjban évente egy alkalommal, a tárgyévben különösen értékes teljesítményt felmutató kollégák részesedhetnek legfeljebb három szakmai és egy szimpátia kategóriában. 2021. évi teljesítményükért 2022. május 24-én Szalainé Bodor Edit, Perger Ádám, Spiegler-Kutasi Nikoletta és Kissné Bai Éva vehették át az elismeréseket.

Szakmai díjak:

SZALAINÉ BODOR EDIT és PERGER ÁDÁM könyvtárosok
E díj adományozásával köszöni meg az intézmény azt a hatalmas munkát, amelyet a könyvtári integrált rendszer váltása vonatkozásában kifejtettek. Az OLIB és a Szikla funkcióinak egymással való megfeleltetése, az adatveszteségmentes konverzióra törekvés, a bonyolult rendszerekben való eligazodás, a tesztelések, a munkatársak segítése, az új adatbázis hiányosságainak kiküszöbölése, folyamatos javítása vonatkozásában példaértékű munkát végeztek. A szakmai igényesség és a minőség melletti elkötelezettség tevékenységeikben meghatározó volt, hozzáállásukkal a legnagyobb segítséget nyújtották az igazgatónak és közvetve a felhasználóknak.

SPIEGLER-KUTASI NIKOLETTA könyvtáros
E díj adományozásával köszöni meg az intézmény azt az egyediséget, kreativitást, amellyel az általa írt publikációkban, a rá bízott könyvtári programok megvalósításában a feldolgozott téma felé fordul. Köszönjük a képzelt riportokat, az Életünk tematikus számokban megjelenő olvasmányos írásmódot, a rendezvényeknél tetten érhető innovatív ötleteket, a családfakutatás és a roma programok felkarolását.

Szimpátia-díj - a munkatársak szavazati alapján:

KISSNÉ BAI ÉVA könyvtáros
"E díj adományozásával köszönik meg az intézmény munkatársai, hogy türelmes, segítőkész és empatikus vagy a munkatársaiddal szemben. Egy igazi csapatjátékos, akire bármikor számíthatunk. Köszönjük, hogy figyelemmel követed a dezideráta nyilvántartást a felnőtt és gyermek olvasói kérések mielőbbi megoldása érdekében. Köszönjük, hogy kéréseinket, legyen az bármelyik szervezeti egységtől jövő kérés, gyorsan és hatékonyan kezeled. Kedves, barátságos, pozitív személyiségedet látva bizton állíthatjuk, hogy az egyik legnagyszerűbb munkatársunk vagy.”

2022. június 27.