Vakbarát változat |
Betűméret

Logan Lucky - A tuti balhé

Jelzet: DVD 5376

Ha röviden kellene bemutatni a filmet, akkor azt mondanám, hogy olyan, mint a vidéki Ocean’s Eleven. A Steven Soderbergh rendezte film épp olyan pörgő, okosan összeállított és válogatott csapatból álló betörőkből áll, mint az előbb említett ”klasszikus”. Sőt, talán még jobb is nála, mert humorosabb és hétköznapibb szereplőket vonultat fel.

A Logan testvérek igazi veszteseknek tűnnek. Jimmy Logan (Channing Tatum) elveszti munkahelyét, ex-neje kislányukkal másik államba költözik, fiatal korában pedig sportolói karrierjének egy baleset vetett véget. Öccse, Clyde (Adam Driver) Irakban szolgált, ahol elveszítette egyik karját – otthon egy kocsmában csaposként dolgozik és megszállottan foglalkoztatja a „Logan Családi Átok”.

Jimmy teljes elkeseredésében úgy dönt, összeállít egy csapatot, és elrabolják a NASCAR verseny bevételét a verseny alatt. Mivel építőmunkásként viszonylag jól ismeri a pálya környékét, ezért már ’csak’ egy robbantási szakértőre van szükség. Joe Bang (Daniel Craig) lesz a kiszemelt, de ő börtönben ül. Hihetetlennek tűnik az akció, de mindenre van tervük. Sofőrük belevaló húguk, Mellie (Riley Keough) lesz. További két segítőjük Joe Bang testvérei, akik a vidéki bunkó sztereotip szerepével garantálják a nevetést.

A film amellett, hogy humoros, könnyen megkedvelhető szereplőket hoz, és bemutatja a nyugat-virginiai hétköznapi életet is.

Ajánlja: Waldinger Dóra

 Logan Lucky - A tuti balhé<br />
(2017) on IMDb
 


 

2018. július 05.