Vakbarát változat |
Betűméret

A Nándor család visszatér | hangjáték és kerekasztal-beszélgetés

2024. április 23. 17:00

BDK, földszinti előadóterem

A Berzsenyi Dániel Könyvtár tisztelettel meghívja Önt
A Nándor család visszatér című programjára
 
Közreműködik
Büki László, Dobolánné Ács Rozália, Finta Zília, Gombos Katalin, Grünwald Zsolt, Horváth György, Horváth Zoltán, Lövei Ágnes,
Rába Tamás, Rozán Eszter, Sárközi Artúr, Valiczkó Éva és Velics Gabriella
 
A nyugat.hu cikke 2011. április 2.: „A Nándor család 50. alkalommal az éterben. Magyarországon egyedülálló a Berzsenyi Rádió Nándor család című folytatásos szappanoperája, melynek most már 50. részét hallhatja a szombathelyi közönség. A Nándor család című hangjáték első adására 1996-ban került sor a SZÓKÖZ Rádióban és ott 128 részt ért meg. A hangjáték mint műfaj a mai rádiózásban már kevés szerepet kap, de nem tűnt el teljesen. A Berzsenyi Rádió célja újjáéleszteni a rádiótörténet egy értékes műfaját, felkelteni a közönség érdeklődését a rádiójátékok iránt.”
 
A SZÓKÖZ Rádióban útjára bocsátott Nándor család című folytatásos hangjáték-sorozat szereplői 2024. április 23-án 17.00 órai kezdettel újra összegyűlnek, hogy előadják a Nándor család Londonban című vidám epizódot, majd kerekasztal-beszélgetés formájában felelevenítik a régi időket. Azt est folyamán megjelennek mindazok, akik valaha a SZÓKÖZ és a Berzsenyi Rádióban, illetve az élő hangjátékokban szerepeltek. A Nándor család dala is elhangzik.

2024. április 09.