Berzsenyi Dániel Könyvtár akadálymentesített portál

Navigáció:

Betűméret beállítása:

Színbeállítás:

A Magyar Kultúra magazin lapbemutatója
A programon közreműködik a lap főszerkesztője, Bonczidai Éva, és főszerkesztő-helyettese, Döme Barbara. Az estet moderálja Ágoston Szász Katalin. Vendégük lesz Farkas Wellmann Endre költő.
 
Magyar Kultúra – Kortársak közelről
Magyar Kultúra címmel havonta megjelenő kulturális-művészeti lap indult a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) gondozásában. A magazin célja, hogy izgalmas, egyedi szemszögből mutassa be kortársainkat az irodalom, képző- és iparművészet, komoly és könnyűzene, színház-, tánc- és cirkuszművészet világából, és különböző tudományos területekről.

Kortársak közelről – ez a Magyar Kultúra mottója.
A pandémia utáni fellélegzéshez és újranyitáshoz igazítva júniusban debütáló folyóirat küldetése, hogy emberarcú történetekkel hozza közel olvasóihoz azokat, akik egész életüket az alkotásnak szentelik, inspirálnak minket, hatnak ránk, folyamatosan alakítják kultúránkat és hétköznapjainkat. A magazin egyik legfőbb vállalása, hogy közérthető nyelven, élményszerűen, megjelenését tekintve pedig egy időtálló művészeti album igényességével ismertesse meg a magyar kortárs kultúra értékeit.

2021. november 04.

Menü