A könyvtárosság etikai kódexe Hasznos linkek E-könyvtárak Virtuális könyvtárak RSS Vaklap AA
Kezdőlap Impresszum és oldaltérkép Kapcsolatfelvétel
Katalógusok
WEB OPAC
Válogatások
Tematikus ajánlók
Keresés a könyvtár katalógusában - OPAC
OPAC - Mobilra
Vasi Digitális Könyvtár
Vasi Könyvtári Portál
Városi fiókkönyvtáraink
Elismeréseink
Könyvtárunkról kisebbségi nyelveken
Partnerkönyvtárak
Fenntartóink, támogatóink
Közérdekű adatok
Pályázataink
KSZR
www.niif.hu
Bejelentkezés
Új DVD-szerzeményeinkből - 2018. május
Új DVD-szerzeményeink
2018. május

Gyerekeknek

Bob, a mester : Megamasinák : a mozifilm (2016)
 Bob the Builder: Mega Machines</div>
				<div>
					(2017) on IMDb
DVD 5439
Rend.: Stuart Evans
Időtartam: 60 perc 
Bob és csapata összefog a Megamasinákkal, hogy új víztározót és gátat építsenek Rugóváros számára. Az új csapattagok felbukkanása és a nagyszabású feladat végrehajtása komoly próbatétel elé állítja Markos, Colos és Muki barátságát, csakúgy, mint bátorságukat: meg kell akadályozniuk, hogy Kornél aljas terve megvalósuljon. Vajon készen állnak erre a mega kihívásra? A tét óriási, ha nem járnak sikerrel, újdonsült barátaik, Főnök, Nyúzó és Zúzó a roncstelepen végezhetik.
 
Coco (2017)
 Coco</div>
				<div>
					(2017) on IMDb
DVD 5446
DVD 5447
Rend.: Lee Unkrich, Adrian Molina
Időtartam: 105 perc (Disney DVD) 
A mexikói kisfiú, Miguel arról ábrándozik, hogy olyan híres gitáros lesz, mint egykor Ernesto de la Cruz volt. A halottak napján ellopja példaképe hangszerét, de amikor megpendíti a húrokat, láthatatlanná válik. A simlis csontváz, Hector társaságában nekivág a holtak világának, hogy megkeresse a zenészlegendát.

Ferdinánd (2017)
 Ferdinánd</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5451
Rend.: Carlos Saldanha
Időtartam: 104 perc 
A bájos film arra tanít: (szarvas)hibát követsz el, ha a külső alapján ítélsz! Ferdinánd hatalmasra nőtt bika, aki méretéhez képest is óriási szívvel bír. Miután egy félreértés miatt elkerül biztonságos és barátságos otthonából, a jámbor állat összefog néhány különc szerzettel – egy kerge kecske és egy bohókás süntrió is mellé szegődik – hogy kalandos úton újra hazataláljon. Ráadásul a híres matador őt választja ellenfelének a búcsuviadalára.

A Lego Ninjago film (2017)
 A Lego Ninjago: Film</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5406
Rend.: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan
Időtartam: 97 perc 
Lloydra – aki nappal egyszerű diák, éjszaka pedig a híres Zöld Ninja – és barátaira, a titkos ninja harcosokra óriási kaland vár, melynek célja: megmenteni NINJAGO Cityt! A bölcs és nagydumás Wu mester vezetésével le kell győzniük a gonosz Garmadont, aki a valaha élt legrosszabb arc, nem mellesleg Lloyd apja... Vakmerő utazásuk során a srácoknak meg kell tanulniuk együttműködniük, és szabadjára kell engedniük belső erejüket, különben a városuknak annyi!

Játékfilmek
 
47 méter mélyen (2017)
 47 méter mélyen</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5442
Rend.: Johannes Roberts
Szereplők: Claire Holt, Mandy Moore, Chris J. Johnson.
Időtartam: 85 perc 
Amikor Lisával szakít a barátja, a lány felejteni akar és új élményeket gyűjteni, ezért elhívja a húgát, Kate-et egy mexikói nyaralásra. A lányok kalandot keresve extrém cápanézésre indulnak: a tervek szerint egy rácsos ketrecben merülnek alá, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. Csakhogy a csörlő váratlanul elszakad, Lisa és Kate pedig a tenger fenekére, 47 méter mélyre süllyed a biztonsági ketrecben. A lányoknak alig egy órára elegendő oxigénjük marad a palackjukban, ráadásul hemzsegnek körülöttük a vérszomjas cápák. Megkezdődik a halálos versenyfutás az idővel.
 
Apavadászat (2017)
 Apavadászat</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5454
Rend.: Lawrence Sher
Szereplők: Owen Wilson, Ed Helms, J. K. Simmons. Időtartam: 108 perc 
Kyle és Peter abban a hitben nőtt fel, hogy édesapjuk régen meghalt. Amikor anyjuk újra férjhez megy, bevallja nekik, hogy ez hazugság. Fiatalkorában meglehetőesen szabados életet élt, és maga sem tudja pontosan, ki az ikerpár apja. A két férfi felkerekedik, hogy kiderítse, ki lehet a sosem látott szülő.
 
Eszeveszett esküvő (2017)
 Eszeveszett esküvő</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5440
Rend.: Eric Toledano, Olivier Nakache
Szereplők: Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve.
Időtartam: 111 perc 
Max, a nagy rutinnal bíró rendezvényszervező hiába vezényelte már le grandiózus események százait, arra még ő sincs felkészülve, ami a XVII. századi francia kastélyban és annak parkjában történik. Óriási stábjával jó előre megtervez mindent, hiszen a kastély és a park minden szegletében tökéletes ünnepi hangulatnak kell uralkodnia, a többszáz vendégnek és persze a maximalista, kőgazdag vőlegénynek olyan estét kell biztosítsanak, amelyre azok életük végéig emlékezni fognak. Néhány apró baki után viszont kártyavárként kezd összedőlni az este. Max pedig csak a fejét kapkodja, hogyan tudná megakadályozni a teljes káoszt és megmenteni a nászt.
 
Az Igazság Ligája (2017)
 Az Igazság Ligája</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5432
DVD 5433
Rend.: Zack Snyder
Szereplők: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams.
Időtartam: 115 perc 
Superman önfeláldozó tettétől hajtva és az emberiségbe vetett hitét visszanyerő Bruce Wayne új szövetségese, Diana Prince segítségét kéri abban, hogy szembesüljenek egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel. Batman és Wonder Woman azonnal akcióba lendülnek, hogy különleges képeségekkel rendelkező embereket toborozva együtt szálljanak szembe az új fenyegetéssel. Csakhogy hiába sikerült olyan hihetetlen hősökből csapatot alakítani, mint Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és a Villám, talán már túl késő ahhoz, hogy megmentsék a világot a katasztrófától.
 
Jumanji : vár a dzsungel (2017)
 Jumanji: Vár a dzsungel</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5452
Rend.: Jake Kasdan
Szereplők: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart.
Időtartam: 114 perc 
Régi játékkonzolra bukkan az iskolai szertárban négy középiskolás diák. A Jumanji program szó szerint beszippantja őket. A kocka Spencerből izomagyú kalandor lesz, az élsportoló Fridge-ből mélynövésű zoológus válik, a nagymenő, bombázó csaj, Bethany egy középkorú, pocakos professzor testében tér magához, a könyvmoly Martha pedig vagány harcosnővé alakul. A csapat hamar rájön, hogy ezen a pályán bizony óriási a tét: csak akkor juthatnak vissza a valódi világba, ha legyőzik a játékot, ez pedig életük legnagyobb kalandja lesz, amibe, ha belebuknak, örökre Jumanjiban ragadnak.
 
Star wars : az utolsó jedik (2018)
 Star Wars: Az utolsó Jedik</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5455
DVD 5456
Rend.: Rian Johnson
Szereplők: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver.
Időtartam: 146 perc 
AZ Első Rend az Ellenállás nyomában van. Rey felkutatja Luke Skywalkert, és arra kéri, csatlakozzon hozzájuk. A lány telepatikus kapcsolatba kerül Kylo Rennel. Abban bízik, hogy az oldalukra állíthatja Leila fiát. Kylo megöli ugyan Snoke nagyurat, de magát kiáltja ki a sötét oldal vezérének.

Tökéletes hang 3. (2017)
 Tökéletes hang 3</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5453
Rend.: Trish Sie
Szereplők: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld.
Időtartam: 89 perc 
Az előző két részben megkedvelt Bellák a világbajnokság megnyerése után lediplomáztak és kiléptek a nagybetűs életbe, ahol kénytelenek megtapasztalni, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. Amikor lehetőségük adódik, hogy tengerentúli turnéra induljanak, egy pillanatig sem haboznak: a csodás csajok ismét összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek és szokásuk szerint kétes kimenetelű döntéseket hozzanak.

Wind river : gyilkos nyomon (2016)
 Wind River - Gyilkos nyomon</div>
				<div>
					(2017) on IMDb
DVD 5399
Rend.: Taylor Sheridan
Szereplők: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen.
Időtartam: 103 perc 
Gyilkosság történik a Wind River indián rezervátumban. Az FBI egy zöldfülű ügynökét, Jane Bannert küldi a világtól elzárt területre, aki a tinédzser lány megfagyott testére rátaláló nyomkövető vadász, Cory Lambert segítségével próbál a bűnügy végére járni – mielőtt a hó el nem rejti örökre a nyomokat. A zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését, de a bizonyítani akaró fiatal nyomozónő és a saját gyászával küzdő vadász elszántan igyekszik megtalálni a tettest az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében, ahol a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg és a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.

Összeállította: Nagyváradi NóraElérhetőségek
Nyitvatartás
Új könyvek
Rólunk írták
Képgalériák
Archívum
Gyakori kérdések
Fórum/vélemény
Keresés a honlapon
Szavazás
Ön szerint szükség van a házi kölcsönzésre?
Igen, mert sok az otthonából nehezen kimozduló idős vagy fogyatékkal élő ember, akinek fontos az olvasás, a kultúra.
Igen, mert az ellátottak így nem csak könyvet/filmet/ zenét kapnak havi rendszerességgel, hanem figyelmet, jó szót is.
Igen, mert a családtagoknak erre már nem biztos, hogy marad ideje, energiája.
Nem, mert a családtagok erről tudnak gondoskodni.
Nem, mert a lakásba nem szívesen engedünk be "idegent".
Nem, mert elegendő szórakozás a televízió és a rádió.
 
 
 
 
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum és oldaltérkép | Kapcsolatfelvétel Copyright © 1997-2008. Berzsenyi Dániel Könyvtár. Minden jog fenntartva.
Utolsó frissítés dátuma: 2019-04-18 www.ysolutions.hu
 
 
Kezdőlap