A könyvtárosság etikai kódexe Hasznos linkek E-könyvtárak Virtuális könyvtárak RSS Vaklap AA
Kezdőlap Impresszum és oldaltérkép Kapcsolatfelvétel
Katalógusok
WEB OPAC
Válogatások
Tematikus ajánlók
Keresés a könyvtár katalógusában - OPAC
OPAC - Mobilra
Vasi Digitális Könyvtár
Vasi Könyvtári Portál
Városi fiókkönyvtáraink
Elismeréseink
Könyvtárunkról kisebbségi nyelveken
Partnerkönyvtárak
Fenntartóink, támogatóink
Közérdekű adatok
Pályázataink
KSZR
www.niif.hu
Bejelentkezés
Új DVD-szerzeményeinkből - 2017. november
Új DVD-szerzeményeink
2017. november

Gyerekeknek

Gru 3 (2016)
 Gru 3</div>
				<div>
					(2017) on IMDb
DVD 5291
DVD 5292
Rend.: Pierre Coffin, Kyle Balda
Időtartam: 86 perc
Az emberiséget új gonosztevő fenyegeti: a 80-as évekért rajongó egykori gyereksztár, Balthazar Bratt. Miután Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni fondorlatos ellenfelüket, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. Ráadásként a minyonok is megelégelik, hogy főnökük jó útra tért, ezért faképnél hagyják Gru-t, aki már azt sem tudja, kicsoda is ő valójában. Kedvenc mogorva hősünknek azonban nincs sok ideje a kesergésre, felbukkan ugyanis egy titokzatos idegen, aki azt állítja, ő az elveszett ikertestvére és ég a vágytól, hogy együtt dolgozhasson fivérével. Gru beadja a derekát: a közös kaland során ismét megtapasztalja a gonoszkodás örömét – de persze immár a jó ügy érdekében használja fel képességeit.
 
Verdák 3 (2017)
 Verdák 3.</div>
				<div>
					(2017) on IMDb
DVD 5295
DVD 5296
Rend.: Brian Fee
Időtartam: 98 perc (Disney DVD)
Az arrogáns nagymenő Vihar Jackson vezetésével olyan áramvonalas és vadiúj versenykocsik jelennek meg a pályán, melyek egyszerűen állva hagyják a legendás Villám McQueent, aki aztán hamarosan a partvonalra szorul. Hogy ismét formába lendüljön, ahhoz szüksége lesz Cruz Ramirez, a lelkes fiatal edző segítségére, továbbá fel kell idéznie magában Hudson Hornet tanításait, és még az sem ártana, ha a sors is mellé állna.

Játékfilmek
 
Egy ropi naplója : a nagy kiruccanás (2017)
 Egy ropi naplója: A nagy kiruccanás</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5304
DVD 5305
Rend.: David Bowers
Szereplők: Jason Drucker, Alicia Silverstone, Tom Everett Scott
Időtartam: 88 perc
Heffley-ék meghódítják az utakat! De persze csak olyan Heffley-módra! A nyári szünetben a 90. születésnapját ünneplő Mamót készülnek meglátogatni – az odavezető út azonban közel sem lesz olyan sima, mint tervezték, ugyanis az örök csínytevő Gregnek más tervei vannak, ezért megbuherálja az autó GPS-ét. A kitérőnek köszönhetőn olyan őrült kalandokba keverednek, amikre egyáltalán nem voltak felkészülve... és amiket soha nem felejtenek el.
 
Egyes nők (2016)
 Egyes nők</div>
					<div>
						(2016) on IMDb
DVD 5285
Rend.: K. Reichardt
Szereplők: Laura Dern, Kristen Stewart, Michelle Williams
Időtartam: 102 perc
Laura ügyvéd, akinek nem csak a munkahelyén felbukkanó szexizmussal kell megküzdenie, de egy túszdrámába is belekeveredik. Gina feleség és anya, aki elszántan küzd azért, hogy felépülhessen álmai otthona, ami komoly konfliktusforrást jelent férjével való viszonyában. Beth egy fiatal jogászhallgató, aki különös kapcsolatba bonyolódik egy magányos lovászlánnyal. A három történet izgalmas módon kapcsolódik össze, és közben elénk tárul négy törékeny, mégis erős nő élete, akik végső soron mind önmagukat keresik.
 
Élet (2017)
 Élet</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5284
Rend.: Daniel Espinosa
Szereplők: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds
Időtartam: 100 perc
Idegen egysejtű életformát találnak a kutatók a Marson. Űrszondával a Föld körül keringő nemzetközi űrállomásra küldik. A legénység döbbenten tapasztalja, hogy a lény a beavatkozások hatására rohamos fejlődésnek indul. Calvin egyre nagyobb, egyre okosabb lesz, és az embereket az ellenségének tekinti.
 
A Karib-tenger kalózai : Salazar bosszúja (2017)
 A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5283
Rend.: Joachim Ronning, Espen Sandberg
Szereplők: Johnny Depp, Javier Bardem, Geoffrey Rush
Időtartam: 124 perc  (Disney DVD)
Bajban van Jack Sparrow. A hajója használhatatlan, a legénysége elpártolt tőle. Amikor a tájolóját is elveszíti, megszűnik az átok, amely eddig az Ördög Háromszögéhez láncolta halálos ellenségét, Salazart. A kalóznak meg kell találnia Poszeidon szigonyát, hogy megállíthassa.
 
Közöttünk az űr (2016)
 Közöttünk az űr</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5282
Rend.: Peter Chelsom
Szereplők: Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino
Időtartam: 115 perc
Elliot az első ember, aki a Marson született, már 16 éves, azonban a bolygón kutató tudósokat leszámítva senkit sem ismer. Az internet segítségével azonban van lehetősége kapcsolatot teremteni a külvilággal, így ismerkedik meg egy földi lánnyal. Bár nagyon szeretné őt személyesen is látni, de teste nem biztos, hogy kibírná a Föld gravitációját. Egy nap azonban lehetősége nyílik, hogy elutazzon a Földre. Az igazi kaland csak most kezdődik.
 
Minden, minden (2017)
 Minden, minden</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5293
Rend.: Stella Meghie
Szereplők: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Ana de la Reguera
Időtartam: 93 perc
Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra. Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek.
 
Múmia (2016)
 A múmia</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5281
Rend.: Alex Kurtzman
Szereplők: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella
Időtartam: 106 perc
Ahmanet életét kioltották, mielőtt beteljesíthette volna végzetét: az ókori királynő évezredek óta fekszik kriptájába zárva, a sivatag kérlelhetetlen homoktengerében eltemetve. Egy műkincstolvaj  felelőtlensége miatt azonban a mumifikált uralkodó életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát... A Közel-Kelet homokdűnéitől London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású, izgalmas fordulatokban bővelkedő, akciódús kalandfilm bevezet az istenek és a szörnyetegek mai világába.
 
Oltári baki (2017)
 Oltári baki</div>
				<div>
					(2017) on IMDb
DVD 5307
Rend.: Reem Kherici
Szereplők: Reem Kherici, Nicolas Duvauchelle, Julia Piaton
Időtartam: 91 perc
Mathias és Alexia évek óta együtt vannak, ám most, életében előszőr Mathias félrelépett egy másik nővel, méghozzá egy esküvőszervezővel. Amikor Alexia véletlenül megtalálja a nő névjegykártyáját párja zsebében, egyből tudja mi a helyzet: végre összeházasodnak! Fel is keresik hát Juliettet, és elkezdik szervezni az év legőrültebb esküvőjét!

Romazuri (2017)
 Romazuri</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5294
Rend.: Philippe de Chauveron
Szereplők: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein
Időtartam: 89 perc
A szabad szellemű író, Etienne legújabb könyvében a segítségnyújtás fontosságát boncolgatja. Így aztán kénytelen jó képet vágni, amikor megjelenik a villája előtt a kilenctagú roma család. Vendégül látja őket, hogy bebizonyítsa, nem csak a levegőbe beszélt. Csakhogy a lármás család beköltözik hozzájuk.

Wonder woman (2017)
 Wonder Woman</div>
					<div>
						(2017) on IMDb
DVD 5287
DVD 5288
Rend.: Patty Jenkins
Szereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright
Időtartam: 135 perc
Az amazonok titkos szigeténél zuhan le a brit Steve Trevor gépe az első világháború idején. A pilóta elmeséli a sziget lakóinak, hogy a világban véres háború dúl. A királynő lánya, Diana – akit legyőzhetetlen harcossá képeztek ki -  úgy érzi, véget kell vetnie a pusztításnak. A kegyetlen küzdelemben a harcos hercegnő felfedezi a benne rejlő hatalmas erőt és ekkor szembesül valódi sorsával is.

Összeállította: Nagyváradi NóraElérhetőségek
Nyitvatartás
Új könyvek
Rólunk írták
Képgalériák
Archívum
Gyakori kérdések
Fórum/vélemény
Keresés a honlapon
Szavazás
Ön szerint szükség van a házi kölcsönzésre?
Igen, mert sok az otthonából nehezen kimozduló idős vagy fogyatékkal élő ember, akinek fontos az olvasás, a kultúra.
Igen, mert az ellátottak így nem csak könyvet/filmet/ zenét kapnak havi rendszerességgel, hanem figyelmet, jó szót is.
Igen, mert a családtagoknak erre már nem biztos, hogy marad ideje, energiája.
Nem, mert a családtagok erről tudnak gondoskodni.
Nem, mert a lakásba nem szívesen engedünk be "idegent".
Nem, mert elegendő szórakozás a televízió és a rádió.
 
 
 
 
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum és oldaltérkép | Kapcsolatfelvétel Copyright © 1997-2008. Berzsenyi Dániel Könyvtár. Minden jog fenntartva.
Utolsó frissítés dátuma: 2019-03-20 www.ysolutions.hu
 
 
Kezdőlap