A könyvtárosság etikai kódexe Hasznos linkek E-könyvtárak Virtuális könyvtárak RSS Vaklap AA
Kezdőlap Impresszum Kapcsolatfelvétel
Katalógusok
WEB OPAC
Válogatások
Tematikus ajánlók
Keresés a könyvtár katalógusában - OPAC
Vasi Digitális Könyvtár
Vasi Könyvtári Portál
Fiókkönyvtáraink
Elismeréseink
Könyvtárunkról kisebbségi nyelveken
Partnerkönyvtárak
Fenntartóink, támogatóink
Közérdekű adatok
Pályázataink
KSZR
www.niif.hu
Bejelentkezés
Új DVD-szerzeményeinkből - 2019. június
Új DVD-szerzeményeink
2019. június

Gyerekeknek

Asterix : a varázsital titka (2018)
 Asterix: A varázsital titka</div>
				<div>
					(2018) on IMDb
DVD 5749
Rend.: Louis Clichy, Alexandre Astier
Időtartam: 82 perc
Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik a fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyanok, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az utódját, hogy biztosítsa a falu jövőjét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy tehetséges, ifjú druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.
 

Játékfilmek
 
Creed II (2018)
 Creed II.</div>
				<div>
					(2018) on IMDb
DVD 5728
Rend.: Steven Caple Jr.
Szereplők: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Időtartam: 125 perc
Az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára. Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a ringben. Rocky Balboa viszont mindvégig ott van mellette, így együtt néznek szembe régi sérelmeikkel, együtt jönnek rá, miért is érdemes küzdeni és együtt fedezik fel, hogy semmi sem fontosabb a családnál.
 
Egy kutya hazatér (2019)
 Egy kutya hazatér</div>
					<div>
						(2019) on IMDb
DVD 5750
Rend.: Charles Martin Smith
Szereplők: Ashley Judd, Jonah Hauer-King, Edward James Olmos
Időtartam: 91 perc
Lucas első látásra beleszeret Bellába, a kóbor kölyökkutyába, és befogadja. Mindent együtt csinálnak, még a munkahelyére, a veteránkórházba is magával viszi az ebet. Amikor el kell válniuk, a kutya megszökik, hogy megkeresse imádott gazdáját. A hűséges négylábú négylábú 600 kilométeres utat tesz meg hegyen-völgyön keresztül, számos akadályt leküzdve és dacolva az időjárással, csak hogy újra együtt lehessenek.
 
Király ez a srác! (2019)
 Király ez a srác!</div>
					<div>
						(2019) on IMDb
DVD 5752
Rend.: Joe Cornish
Szereplők: Louis Ashbourne Serkis, Tom Taylor, Rebecca Ferguson
Időtartam: 115 perc
Artúr király legendája napjainkban elevenedik meg ebben a nagyszabású családi kalandfilmben. Alex, az iskolában számkivetett fiú élete fenekestül felfordul, amikor rátalál a legendás Excalibur kardra és lovagi kiképzést kap a nagyhírű varázsló, Merlin felügyelete alatt. Frissen szerzett tudása segítségével maga mellé állítja iskolatársait, akikkel együtt indul a világ megmentésére, amihez először le kell győznie a gonosz Morganát.
 
Látlak (2018)
 Látlak</div>
					<div>
						(2018) on IMDb
DVD 5718
Rend.: Scott Speer
Szereplők: Bella Thorne, Richard Harmon, Louis Herthum
Időtartam: 94 perc
A tizenhat éves Ronnie Calder minden nap az édesapjával, egész pontosan az édesapja „maradványával”, egyfajta kísértetével együtt reggelizik. A férfi ugyanis több millió másik emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet súlyos katasztrófával végződött. Miután egy ismeretlen maradvány zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lehetne képes –, a lány egy megbízható tanárától, Mr. Bittnertől kér segítséget és tanácsot. Mivel nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összefog egy osztálytársával, Kirkkel, a rejtélyes múltú, magányos sráccal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet. Az élők és a holtak közötti határok elmosódnak, kétségbeesetten kell versenyt futniuk az idővel, hogy megállítsanak egy alattomos gyilkost.
 
Libabőr 2. : hullajó halloween (2018)
 Libabőr 2: Hullajó Halloween</div>
					<div>
						(2018) on IMDb
DVD 5743
Rend.: Ari Sandel
Szereplők: Wendi McLendon-Covey, Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor
Időtartam: 86 perc
Vigyázz, mit kívánsz, mert valóra válik! A két jóbarát, Sonny és Sam lomtalanítási üzletbe kezd, mert reménykednek, hogy mások leselejtezett holmijai között kincsekre bukkannak. A romos Stine házban aztán találnak egy lelakatolt könyvet, amelyet kinyitva természetfeletti rémálmot szabadítanak magukra és az egész környékre. A fiúk Sonny nővérével kiegészülve igyekeznek megfékezni a gonosz hasbeszélő bábut, Pepit, aki a többi, regényből előbukkanó szörny segítségével akarja megvalósítani ördögi tervét.
 
Mary Poppins visszatér (2018)
 Mary Poppins visszatér</div>
					<div>
						(2018) on IMDb
DVD 5745
DVD 5746
Rend.: Rob Stevenson
Szereplők: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw
Időtartam: 125 perc
A felesége halála után magára marad három gyerekével Michael Banks. A huga segít neki a kicsik nevelésében. A család helyzetét nehezíti, hogy eladósodtak, és a bank el akarja venni az otthonukat. A legjobbkor érkezik a keleti széllel Mary Poppins, a nevelőnő, aki  segít a Banks családnak felidézni, milyen örömökkel is jár ismét gyereknek lenni. Barátjával, Jackkel, a lámpagyújtogatóval közösen boldogsággal és mókával töltik meg London utcáit, és bebizonyítják, hogy egy kis fantáziával bármi lehetséges ...még a lehetetlen is!
 
Napszállta (2018)
 Napszállta</div>
					<div>
						(2018) on IMDb
DVD 5726
Rend.: Nemes Jeles László
Szereplők: Jakab Juli, Vlad Ivanov, Marcin Czarnik
Időtartam: 137 perc
1913 nyara, Budapest - a béke utolsó napjai. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchia nyüzsgő városába. A fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani a városból. Az éj leple alatt egy idegen keresi fel Íriszt, és bátyja hollétét tudakolja tőle - a lány ekkor tudja meg, hogy él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Írisz nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa.
 
Nyughatatlan özvegyek (2018)
 Nyughatatlan özvegyek</div>
					<div>
						(2018) on IMDb
DVD 5729
Rend.: Steve McQueen
Szereplők: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki
Időtartam: 124 perc
A bűnnel, szenvedéllyel és korrupcióval átitatott film főszereplője három özvegy, Veronica, Alice és Linda, akikben semmi közös nincs, pusztán egy dolog: az adósság, ami elhunyt férjeik után maradt. A gyerekét egyedül nevelő Belle-lel kiegészülve úgy döntenek, kezükbe veszik sorsuk irányítását. Együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, ezért úgy döntenek: végrehajtják a férjek által tervezett utolsó nagy rablást.
 
Űrdongó (2018)
 Űrdongó</div>
				<div>
					(2018) on IMDb
DVD 5748
Rend.: Travis Knight
Szereplők: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg jr.
Időtartam: 109 perc
1987-ben járunk. Miután ŰrDongó menekülni kényszerül a Cybertronról, egy kaliforniai kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie Watson, egy helyét kereső kamasz talál rá az ütött-kopott, lerobbant autobotra. Javítás közben a lány rájön, hogy a kocsi nem egy közönséges Volkswagen Bogár, hanem alakváltó robot, ráadásul érző lény. Hamarosan az álcák megérkeznek a Földre, hogy Burns titkosügynök és csapata segítségével levadásszák az életben maradt autobotokat. ŰrDongó és Charlie együttes erővel szállnak szembe velük.

Összeállította: Nagyváradi NóraElérhetőségek
Nyitvatartás
Új könyvek
Rólunk írták
Archívum
Keresés a honlapon
Szavazás
Ön szerint szükség van a házi kölcsönzésre?
Igen, mert sok az otthonából nehezen kimozduló idős vagy fogyatékkal élő ember, akinek fontos az olvasás, a kultúra.
Igen, mert az ellátottak így nem csak könyvet/filmet/ zenét kapnak havi rendszerességgel, hanem figyelmet, jó szót is.
Igen, mert a családtagoknak erre már nem biztos, hogy marad ideje, energiája.
Nem, mert a családtagok erről tudnak gondoskodni.
Nem, mert a lakásba nem szívesen engedünk be "idegent".
Nem, mert elegendő szórakozás a televízió és a rádió.
 
 
 
 
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum | Kapcsolatfelvétel Copyright © 1997-2008. Berzsenyi Dániel Könyvtár. Minden jog fenntartva.
Utolsó frissítés dátuma: 2020-01-21 www.ysolutions.hu
 
 
Kezdőlap